Restaurant

 

Eethuis van Waaijenburg ligt in het landelijke Mierlo onder de rook van Eindhoven. Deze prachtige locatie biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur en een gezellig terras in een dorpse omgeving. Onder het motto ‘de prijs is betaalbaar, de beleving onbetaalbaar’ brengen wij een betaalbare en toegankelijke kaart die zich qua smaak onderscheidt op versheid, creativiteit en een bourgondische smaakbeleving. Basis is de Nederlandse keuken met een moderne twist.

Het kloppende hart van dit gezellige en eigentijdse restaurant is de keuken, eigentijds en stoer. Het gedreven keukenteam bestaat uit een aantal jonge en gepassioneerde koks die op een creatieve en vernieuwende manier Bourgondische klassiekers brengen. Onze kookstijl kenmerkt zich als fris, klassiek, vers en creatief.

Er wordt uitsluitend met verse kwaliteitsproducten gewerkt. Het keukenteam onder leiding van Nick van Waaijenburg kookt met het seizoen mee en brengt daarom regelmatig leuke seizoensverrassingen. De menukaart verandert dan ook regelmatig. Voor zowel lunch als diner kunt u zich laten verrassen door ons team.

Het vlees dat wij serveren wordt geleverd door Slagerij Adriaans uit Geldrop, een slager met net zo veel passie voor vlees als dat wij passie voor koken hebben.

Het terras is in de zomer een heerlijke plek om met een hapje en/of drankje te ontspannen.

Ook serveren wij een uitgebreid assortiment van heerlijke wijnen variërend van Argentijnse wijnen van Mascota Vineyards tot Hongaarse wijnen van Wijnhuis A. Holzer.

Kom, Beleef & Proef

Bij Eethuis van Waaijenburg

 

 

Neem eens een kijkje in onze nieuwe menukaart.

En maak van onze favorieten uw favorieten.

 

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant